Wat een reis!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Soraya
07 Juli 2008 | Marokko, Rabat
Ik ben gisteravond veilig aangekomen na een erg lange en vermoeiende reis in Rabat!!!!
later meer!
Dikke kus en knuffels
07 Juli 2008 - 15:48
Irene:
Heej sortje,
Je bent er gewoon al!! Egt leuk zeg. Het is daar niet te heet hoop ik?
Zijn de mensen een beetje leuk en aardig?
Word maar lekker poepie bruin;);)
Kusjes, ietje -
07 Juli 2008 - 19:22
Elsbeth Hitzert:
Lieve Soraya,
Deze heenreis heeft je zeker doen denken aan de heenreis naar Spanje vorig jaar!!! Je hebt inmiddels wel geleerd dat "kalmte je kan redden"!! Dus altijd hoofd koel houden liefje. Hoe was de eerst les op de universiteit? Met zijn allen zitten "blaten"in de klas om de klanken onder de knie te krijgen? Je vader komt vanavond even langs. Ik zal hem zeggen dat alles goed is. Hoe vind Samira het. Al met al een hele beleving die net gaat beginnen. Geniet er vooral met volle teugen van. Veel liefs van je zusjes Isabella, Romy en Shakira en natuurlijk die lady killer niet te vergeten, je broer Nourdine. Dikke kus en knuffel van je moeder xxxx -
23 Juli 2008 - 20:42
Mamma:
Hoi liefie van me! Je hebt inmiddels wel in de gaten dat je broer niet echt vooruit te branden is om een skype account aan te maken. Afijn. Voorlopig zit je nog lekker in Marokko. DIt weekend naar Fez. Ga je ook naar het oude gedeelte? Zijn wij namelijk niet geweest toen we voor de laatste keer met zijn allen in Marokko waren. Jammer. De taal al meer onder de knie intussen? Ben benieuwd. Heb je ondertussen nog naar een kamer gezocht? Moet wel lukken joh! Ik richt je kamer in als verjaardagscadeau!! Dus.... moed houden. Oh ja goed nieuws. Het huis aan de Kroosvaart is verkocht. Weer een zorg minder. Liefje ik ga eens wat voor mezelf doen. Je zussen liggen te slapen, dus qualitytime for mams. Kusjes en dikke knuffel. I luv u. Bislemmah xxxxxx Groeten aan je gastgezin en je vriendinnen!